YOZGAT / SARIKAYA - Babayağmur Ortaokulu

Ekm

Öğrencilerimiz, öğretmenimizGüleser TAŞKINGÜL rehberliğinde kapı süsü, mumluk, resim çerçevesi gibi birçok ürün yaptılar..

Ekm

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Yozgat gezisinde Novada alışveriş merkezini gezdiler. Sinema etkinliğine de katılan öğrencilerimiz keyifli bir gün geçirdiler..

Ekm

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ GÖRSEL SANATLAR DERSİNDE GÜLESER HOCAMI REHBERLİĞİNDE KİTAP AYRAÇARINI KENDİLERİ YAPTI..

Ara

2. Genel deneme sınavımız 6 dersten toplam 140 soru olarak yapıldı. Denemeler, Öğrencilerimizi hem TEOG Sınavına hazırlamak hem de kazanımların gerçekleşme düzeyini belirlemek amacıyla yapılıyor.

Veli ziyaretleri kapsamında 8.sınıf öğrencisi Ayşenur KARA´nın evindeydik..

Ekm

Sarıkaya RAM tarafından 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize teog sınavı hakkında bilgilendirme semineri verildi.

Ekm

Öğrencilerimizde vatan sevgisi, iç ve dış düşmanlara karşı dikkatli olma şuurunu güçlendirmeyi hedeflendiğimiz bu programda vatan uğruna canlarını veren, borcumuzu ödeyemeyeceğimiz şehitlerimizi andık...

Mrt

HAVALARIN ISINMASINI FIRSAT BİLEREK ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN BİRLİKTE EĞLENCELİ VAKİT GEÇİREBİLMELERİ AMACIYLA VOLEYBOL OYUN ALANIMIZI KURDUK.