YOZGAT / SARIKAYA - Babayağmur Ortaokulu

Babayağmur Ortaokulu

Ortaokul 354 781 6007 cep05366551662
Adres
BABAYAĞMUR KÖYÜ BAHÇELİEVLER MEVKİİ CUMHURİYET SK. BABAYAĞMUR KÖYÜ ILKOKULU BLOK NO: 24 SARIKAYA / YOZGAT
Vizyon
Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren,krndi yetenek ve becerilerinin farkında olan,özgüven sahibi,çevre bilincine sahip,sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda.özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde,çağdaş bilgilere ulaşabilen,eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek;sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak;okul çevresine eğitim,öğretim,bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
Başarılar
-kültürel- - 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Kutlu Doğum Haftası Şiir Yarışması İlçe Ve İl Birinciliği.(Merve GÜVEN) --Akademik-- - 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Bursluluk Sınavı kazanan öğrenci sayısının geçen yollara oranla %80 artması. - Geçen yıla göre bir üst öğrenime yerleşen öğrenci sayısında % 3 artış. -2013 SBS sınavı İlçe Birinciliği
08:30 15:00
Asfalt